PROWADZIMY PRZEDSZKOLA, SZKOŁY I PLACÓWKI: CENTRUM REHABILITACJI EDUKACJI I OPIEKI, OŚRODKI ADOPCYJNE, PLACÓWKI PRAW DZIECKA I WSPARCIA RODZINY, DOMY WCZASÓW DZIECIĘCYCH, SZKOLNE SCHRONISKA MŁODZIEŻOWE, WARSZTATY TERAPII ZAJĘCIOWEJ, ŚRODOWISKOWE DOMY SAMOPOMOCY, OŚRODKI OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZE, ŚRODOWISKOWE OGNISKA WYCHOWAWCZE, ŚWIETLICE

CHRONIMY PRAWA DZIECI, POMAGAMY DZIECIOM OSIEROCONYM, UBOGIM ZAGROŻONYM MARGINALIZACJĄ I PATOLOGIĄ SPOŁECZNĄ, PRZEWLEKLE CHORYM I NIEPEŁNOSPRAWNYM

ORGANIZUJEMY WYPOCZYNEK LETNI I ZIMOWY, TURNUSY REHABILITACYJNE, PROFILAKTYCZNE

PROWADZIMY RZECZNICTWO PRAW DZIECKA, SEJMIKI DZIECIĘCE I MŁODZIEŻOWE, PROGRAMY STREETWORKERSKIE, STAŁE PROGRAMY PROFILAKTYCZNE, ZAPOBIEGANIA PRZEMOCY

ORGANIZUJEMY SZKOLENIA, KONFERENCJE, SEMINARIA, HAPPENINGI, TURNIEJE RODZINNE, KONKURSY ARTYSTYCZNE, EKOLOGICZNE SPORTOWE.

Nr konta: Bank Pekao S.A. O/Warszawa 15 1240 6175 1111 0000 4569 8851

Szanowni Państwo, Prezesi Oddziałów Regionalnych Towarzystwa Przyjaciół Dzieci,
przypominamy o obowiązku składania sprawozdań za 2017 rok z działalności merytoryczno - organizacyjnej regionu i sprawozdań finansowych.
Poniżej dostępne są nowe obowiązujące formularze.

Dokumenty są dostępne w różnych formach np: word, excel - otwiera program Microsoft Office; Open Office otwierają wszystkie darmowe programy.

Formularz - Sprawozdanie z działalności merytoryczno - organizacyjnej regionu w 2017r  (word); (excel)

Formularz - Wprowadzenie do sprawozdania finansowego US (word) (Open Office)

Formularz - Wprowadzenie do sprawozdania finansowego ZG  (word)  (Open Office)

Formularz - Bilans (word) (Open Office)